Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

left gradient right gradient
Prissänkt 2024

Power

Dubbla världsrekord – en kraft att räkna med i framtiden

Hingstbild Power

Talang med superkrafter

Power utvecklades snabbt och slog igenom när han krossade vinnaren av Svensk Uppfödningslöpning, Bythebook, från dödens i Auktionsloppet på Solvalla. Han satte världsrekord i Nahars Lopp och vann Svensk Travkriterium i imponerande stil!

I lejonets kula

Som fyraåring fortsatte Power utmana de bästa i Europa och spurtade hem Europaderbyt på Vincennes kolstybb! Han vann även Derbykval och semifinal till Breeders Crown.

SM-guld, SM-guld, SM-guld

Power kombinerade avel med tävling som femåring och vann Prix de Croix och var sedermera fyra i Prix de France. Han har fortsatt tampas med världseliten och har i år vunnit SM, varit trea i Åby Stora Pris och närmar sig tolv miljoner kronor intjänat!

Nya dimensioner

Pappa Googoo Gaagaa har fört in nytt blod inom aveln med sitt ursprung från passgångare, vilket visat sig förträffligt i världseliten. Även Elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet har passgångarblod rinnande i sina ådror.

Högaktuell möderne 

Power har ett mycket gediget möderne som rullar tillbaka på mormors mor Lady Lexington. Hon lämnade Stochampionatsvinnaren Bowls Lady. Powers mamma La Vici har även lämnat Dessert, 1.12,4, On The Line 1.12,8 samt La Donna 1.13,0. Högaktuell från samma möderne är treårige topphästen Kierkegaard K. som i USA tjänat nära fyra miljoner, tagit rekordet 1.08,9 och bland annat vunnit Empire Breeders Classic för sin tränare Åke Svanstedt.

Högaktuell på banan och i aveln

Power är högaktuell på banan och i aveln! Hans talang och hårdhet är eftertraktat på alla håll, lägg till en modern härstamning med outcross-blod som presterar i nutid!

© Copyright 2024 Broline International AB