Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

left gradient right gradient

Om oss

På Stuteri Broline är vi stolta över vår historia, men driver vår rörelse i framkant i nutid och spanar ständigt mot horisonten för att kunna leva upp till framtidens krav och förväntningar.

Broline firar 50 år 2024 och gör det som ett av Sveriges främsta stuterier.

De anor och den kvalitetsstämpel som präglades av Bruno Janstorp på 1970-talet, och Sune Svedbergs drivkraft och investeringar sedan 2000-talet, tar vi med oss in i nästa decennium då Broline ägs och kommer att drivas vidare av Margareta och Robert Lindström. Robert har i över 20 år haft trav-världen som arbetsfält och byggt ett kontaktnät både nationellt och internationellt som få andra kan sätta på sitt cv. Dessutom med en vision och förmåga att tänka utanför boxen, ett skarpt öga för hästen och ett hjärta som ständigt klappar för travsporten.

Tommy Norén och Jonas Carlén med är fortsatt navet på Broline gällande arbetet med hingstar och hästar. Tillsammans har vi kunskapen och förmågan att skapa en av Europas mest spännande avelsverksamheter.

En av Europas förnämsta hingstdepåer

Vi har höga ambitioner, Broline ska bli en av Europas förnämsta hingstdepåer som håller ihop hela kedjan. Uppstallning och infrysning av några av världens bästa hingstar, rådgivning, promotion, bokning, transport och övrig logistik är den självklara hjälpen vi erbjuder i våra affärsmässiga kontakter.

Kundvård och relationer är nyckelord i vår verksamhet, vilket i sin tur skapar förtroende – vi ska ha högsta renommé!

På Broline har det fötts upp 43 miljonärer och fler knackar på porten till den exklusiva klubben. Vi kommer även fortsatt bedriva en mindre uppfödning, med såväl selekterade ston som hingstar. Siktet är inställt mot de största loppen i världen, våra hästar ska vara konkurrenskraftiga även i internationell miljö.

Vårt enkla löfte är att erbjuda högsta kvalitet i alla led till våra kunder.

© Copyright 2024 Broline International AB